vragen?

Vrijdag 17 mei, 19.30 – ca. 1.30 uur
Zaterdag 18 mei, 19.30 – ca. 1.30 uur
Zondag 19 mei, 19.30 – ca. 1.30 uur
Maandag 20 mei, 13.00 – ca. 19.00 uur

Deze worden enkele weken van te voren bekend gemaakt op onze socials.

Bij een 3 avonden/weekend ticket ontvang je bij je eerste bezoek aan het festival een comfortabel geweven polsbandje waarmee je alle AVONDEN v.a. 19.30 uur onbeperkt toegang hebt tot het festival. Een avondticket geeft slechts 1 x toegang op de desbetreffende AVOND v.a. 19.30 uur. Op maandagmiddag 20 mei is Flinke Pink gratis toegankelijk.

N.B. Voor het Bee Gees Forever concert op zondagmiddag 19 mei ben je een apart ticket nodig, deze kun je bestellen op www.leeklive.nl.

Nee, op maandagmiddag is Flinke Pink gratis toegankelijk, vanaf 13.00 uur zijn de poorten dan open voor alle leeftijden.

Kun je jouw e-ticket(s) niet terug vinden? Ga naar onze ticketpartner www.eventix.nl/search/ en volg de stappen.

Drankjes bij de bars en eten bij de foodtrucks haal je niet meer met losse consumptiemunten maar betaal je met je pinpas, smartphone of -watch. Grote voordeel is dat je niet meer in de rij hoeft te staan voor munten maar gelijk bij binnenkomst je drankje kunt halen bij 1 van de bars. Het scheelt ook nog eens plastic afval en je zit de volgende dag niet meer met munten in je broekzak. Win-Win!

Contant blijft mogelijk

Bij de servicebalie op het terrein kun je een cashcard kopen en deze opladen met contant geld, hiermee kun je ook overal op het terrein betalen. Deze consumptiecard kun je zowel met contante betaling als via iDeal ook later weer opwaarderen. Deze pas is het gehele weekend geldig en bij vertrek kun je het overgebleven saldo weer terugvragen bij de servicebalie.

Je mag het festival zelfstandig bezoeken vanaf 15 jaar. Ben je 14 of jonger, dan alleen onderbegeleiding van iemand die minimaal 18 jaar is. Op maandagmiddag zijn alle leeftijden welkom.

Heb je een andere vraag, gebruik dan ons contactformulier.