vragen?

Vrijdag 17 mei, 19.30 – ca. 1.30 uur
Zaterdag 18 mei, 19.30 – ca. 1.30 uur
Zondag 19 mei, 19.30 – ca. 1.30 uur
Maandag 20 mei, 13.00 – ca. 19.00 uur

Zodra de line-up bekend wordt gemaakt.

Kun je jouw e-ticket(s) niet terug vinden? Ga naar onze ticketpartner www.eventix.nl/search/ en volg de stappen.

Bij een weekendticket ontvang je bij je eerste bezoek aan het festival een comfortabel geweven polsbandje waarmee je alle avonden onbeperkt toegang hebt tot het festival. Een dagticket geeft slechts 1 x toegang op de desbetreffende avond.

Nee, op maandagmiddag is Flinke Pink gratis toegankelijk, vanaf 13.00 uur zijn de poorten dan open voor alle leeftijden.

Drankjes bij de bars en eten bij de foodtrucks haal je niet meer met losse consumptiemunten maar betaal je met je pinpas, smartphone of -watch. Grote voordeel is dat je niet meer in de rij hoeft te staan voor munten maar gelijk bij binnenkomst je drankje kunt halen bij 1 van de bars. Het scheelt ook nog eens plastic afval en je zit de volgende dag niet meer met munten in je broekzak. Win-Win!

Contant blijft mogelijk

Bij de servicebalie op het terrein kun je een cashcard kopen en deze opladen met contant geld, hiermee kun je ook overal op het terrein betalen. Deze consumptiecard kun je zowel met contante betaling als via iDeal ook later weer opwaarderen. Deze pas is het gehele weekend geldig en bij vertrek kun je het overgebleven saldo weer terugvragen bij de servicebalie.

Je mag het festival zelfstandig bezoeken vanaf 15 jaar. Ben je 14 of jonger, dan alleen onderbegeleiding van iemand die minimaal 18 jaar is. Op maandagmiddag zijn alle leeftijden welkom.

Heb je een andere vraag, gebruik dan ons contactformulier.